KookJij

Coulis van komkommer en groene paprika

Een heerlijk coulis van komkommer en groene paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
  2. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Coulis van komkommer en groene paprika te bereiden

Schil de komkommer. Snijd de komkommer en de paprika in kleine blokjes en doe beide in een kom. Voeg knoflooksaus, gembersiroop, peper en zout toe. Pureer het geheel tot een gladde saus. Voeg afhankelijk van smaak en toepassing wat meer of minder water toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

limelein

limelein zegt:
Bedankt Niek, toch leuk dat je er op reageert.
niek

niek zegt:
Klopt ook, sorry, m'n reactie was niet verkeerd bedoelt! Maar soms lees je vragen bij recepten waarbij je je afvraagt of die mensen wel weten wat een pan is....maar ook daar klopt je reactie, alles moet geleerd worden, je hebt gelijk!
limelein

limelein zegt:
Bedankt voor de snelle reactie.
limelein

limelein zegt:
Alles moet geleerd worden.
niek

niek zegt:
Beschrijvingen lezen is een kunst he, haha:p:)
r.thunnissen

r.thunnissen zegt:
Limelein,
Zoals uit de rubriek "categorie" blijkt is dit in principe een koude coulis. Waarschijnlijk smaakt deze warm (gebakken of gesmoord)ook erg lekker, maar dan moet je wel beginnen met olijfolie of boter. Probeer het eens!
Ruud.
limelein

limelein zegt:
Moet het verwarmd worden?
apu

apu zegt:
Ga ik eens proberen, klinkt heerlijk!:)