Recept
« Terug naar recepten
					
						Coulis van komkommer en groene paprika
						PT5M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Coulis van komkommer en groene paprika
Een heerlijk coulis van komkommer en groene paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									ruud thunnissen
								
																
									Bereidingstijd:
									 5 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Sauzen & dressings - Koud
- > Dranken - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Coulis van komkommer en groene paprika te bereiden
    Schil de komkommer. Snijd de komkommer en de paprika in kleine blokjes en doe beide in een kom. Voeg knoflooksaus, gembersiroop, peper en zout toe. Pureer het geheel tot een gladde saus. Voeg afhankelijk van smaak en toepassing wat meer of minder water toe.    
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									niek zegt:
 
									r.thunnissen zegt:
Zoals uit de rubriek "categorie" blijkt is dit in principe een koude coulis. Waarschijnlijk smaakt deze warm (gebakken of gesmoord)ook erg lekker, maar dan moet je wel beginnen met olijfolie of boter. Probeer het eens!
Ruud.
 
                    





 
					 
									
limelein zegt: