KookJij

Corned beef stomp

Een heerlijk corned beef stomp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Corned beef stomp te bereiden

Snij de ui en pel de aardappelen.
Stoof de ui bruin en doe daarop de rauwe aardappelen in blokjes en zet het juist ni onder water, laten koken, als het kookt de corned beef erbij en de erwten & wortelen en laten stoven totdat het pruttelt. De massa stompen.
Verder laten stoven en in roeren tot je een lepel kan recht zetten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

daniel

daniel zegt:
Ja, natuurlijk even vergeten.
daniel

daniel zegt:
Ik kook de aardappelen apart, en stoof ajuin met teentje knoflook en corned beef en dan alles samen handmatig pureren, met een kluit goede boter en geef er fijne boterboontjes of andere boontjes gestoofd met een chalotje, peper zout,laurier en tijm.:p
patrick

patrick zegt:
hebt u dan geen boter nodig om de ui te stoven:)