KookJij

Recept voor Confituur: rabarber met mango

De eerste oogst van de rabarber uit eigen tuintje.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Rabarber vliesjes verwijderen en in kleine stukjes snijden, mango schillen en het vruchtvlees in stukjes snijden.
Het fruit in een ruime ketel doen en suiker toevoegen evenzeer de scheut Pineau des Charentes. Breng aan de kook, regelmatig roeren en afschuimen. Na een uur als de gewenste dikte is bereikt glazen potten vullen en deksel erop. Laat afkoelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Geen probleem misschien wel iets langer laten koken voor de ideale dikte van de confituur. Fijne avond groetjes Hilde
valerw

valerw zegt:
Lekker maar voor mij Te zoet ga er volgende keer een 300gr minder suiker bij doen