KookJij

Citroenaardappeljes

Een heerlijk citroenaardappeljes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Citroenaardappeljes te bereiden

Kook de aardappeltjes 7 minuten in water met zout en giet ze af. Boen intussen de citroen onder stromend water schoon. Snijd de helft in heel dunne partjes en pers de rest uit. Schep de aardappeltjes met de citroenpartjes, het sap, de olie en zout en peper naar smaak door elkaar. Verdeel ze over een een met bakpapier bekleed bakblik. Bak ze in een voorverwarmde oven in ongeveer 25 minuten mooi bruin en gaar.

Schud ze intussen tweemaal om. Neem ze uit de oven en strooi de peterselie erover heen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst