Recept
« Terug naar recepten
Chorizo in rode wijn (Chorizo al vino)
PT20M
Chorizo in rode wijn (Chorizo al vino)
Een heerlijk chorizo in rode wijn (chorizo al vino) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chorizo in rode wijn (Chorizo al vino) te bereiden
Doe de worst met de wijn in een koekenpan en laat alles afgedekt 10 a 15 minuten pruttelen of totdat de wijn iets is ingekookt. Haal de worst uit de pan en hem in plakken van 1cm. Roer ze weer door de wijn en geef ze in individuele aardewerk schaaltjes met stukken stokbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Carlos zegt:
Saludos
Carlos
Angelique zegt:
Super! bedankt xD