KookJij

Chocolade-pecankoekjes

Een heerlijk chocolade-pecankoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 25 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocolade-pecankoekjes te bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer de boter en de suiker door elkaar en klop het ei erdoor. Schep de nootmuskaat, de cacaopoeder,het bakmeel en een mespunt zout door dit mengsel tot een soepel beslag. Schep tot slot de grofgehakte chocolade erdoor. Schep met behulp van 2 lepels hoopjes beslag op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor circa 3 cm afstand tussen ieder koekje. Maak 'bergjes' ter grootte van een walnoot, druk daarbovenop een pecannoot. Bak de koekjes in 20 minuten gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst