KookJij

Chocolade-frambozengebakjes

Een heerlijk chocolade-frambozengebakjes recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Odette Oostindiën,
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocolade-frambozengebakjes te bereiden

Breng de slagroom met de suiker en het snufje zout aan de kook.
Haal de pan van het vuur en voeg de boter en de chocolade toe.
Roer het geheel tot alles gesmolten is tot een glad mengsel.
Laat het mengsel wat afkoelen en roer de koude melk erdoorheen.
Laat het nog verder afkoelen en roer de pistachenootjes erdoorheen.

Leg de dessertringen op een stuk bakpapier op een plat bord.
Giet het mengsel in de ringen, bedek met plastic folie en laat alles afkoelen in de ijskast.
Haal 1 uur voor het opdienen de ringen uit de koelkast.
Verwijder de ringen en leg de chocoladefondants elk op een bordje.
Versier ze met de frambozen en strooi er nog wat poedersuiker door een zeef overheen.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

maaike.

maaike. zegt:
ik wou het bijna koken maar toen zag ik dat het lang duurden dus ging het niet door jammer.:D:(:o;):)
van m