KookJij

Chileense Stoofschotel

Een heerlijk chileense stoofschotel recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Chili
Keuken: Amerikaanse
Bron: Marco Kook & Recepten Site
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chileense Stoofschotel te bereiden

Bak de runderpoulet in weinig margarine samen met de ui en de knoflook. Doe hierbij de bouillon, thijm, marjolein en zout. Dit een 1/2 uur laten stoven. Doe de groenten bij het vleesmengsel en stoof het geheel in een 1/2 uur gaar.

Serveren met wat rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Ha, het leuke is dat hier poulet wordt gebruikt, bij mij voor in de soep.
Ik koop wel een een vleespakket, biologisch en weet nooit wat ik met die poulet moet doen. Nu dus wel, groeten Hans (ben niet zo'n soeper):):)
k_lotterman

k_lotterman zegt:
Ik ga het vanavond eten, dus ben benieuwd. Het staat nu op en het ruikt in ieder geval zalig!;)