Recept
« Terug naar recepten
Champagnemousse
PT10M
Champagnemousse
Een heerlijk champagnemousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbosupermarkten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champagnemousse te bereiden
Klop de slagroom tot vladikte.Meng het citroensap met champagne,sherry,suiker,nootmuskaat en kaneel.Roer tot de suiker is opgelost.Roer beetje bij beetje de slagroom erdoor.Verdeel over 4 hoge glazen en geef er kaneelkoekjes bij.
Franca zegt: