KookJij

Carpaccio van gerookte zalm

Een heerlijk carpaccio van gerookte zalm recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: http://www.bloggen.be/macuisine http://www.foodfortoughts.blogspot.com
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van gerookte zalm te bereiden

Gewoon alle ingredienten voor de vinegraitte bij elkaar en opkloppen....Mmmmmhhh...lekker fris en pittig. Heerlijk als voorgerecht.

Lekker met vers zwart brood en minarine.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ronny

Ronny zegt:
de hoeveelheden hangen af van hoeveel personen.
Maria

Maria zegt:
het was heerlijk !!!! lekker recept!:D een aanrader
iris

iris zegt:
ik hoef het niet meer te weten.. want ik heb het op deze site al gevonde. dus het hoeft niet meer. dus doe geen moeite haha :D
iris

iris zegt:
Hoe maak je cappacio maar dan met rauw vlees. ik moet zo snel mogenlijk weten.!:)
jvdo

jvdo zegt:
Dit ziet er wel heel erg goed uit. Dit gaan we zeker eens proberen.:)
laurien

laurien zegt:
lijkt me erg lekker:p
Margreet

Margreet zegt:
het is top ik ga het uit proberen he waar kan ik het uit printen:p
Jan

Jan zegt:
Ik zie alleen maar de bereiding voor de vinaigrette, hoe maak je dit recept verder af.
Dat zou k wel graag willen weten
Petra

Petra zegt:
Kan ik de juiste hoeveelheden ontvangen?
Alvast bedankt
rianne

rianne zegt:
lekker
Lambert

Lambert zegt:
HOE MAAK IK DIT KLAAR?
je kunt wel alles bij elkaar gooien maar als ik niet weet hoe het gemaakt moet worden schiet ik HIER niets mee op.
piet

piet zegt:
carpaccio hoort van rauwe zalm.
henk

henk zegt:
Dit is de 3e keer in vijf jaar dat ik voorafje maak bij onze familie kerstdiner, en elke keer is dit een heerlijk iets en erg lekker
Anselm van de Voort

Anselm van de Voort zegt:
Ik weet niet of ik gerookte zalm zo lekker vind. Ik kan het wel begrijpen als koud voorgerecht