KookJij

Caledonian Cream

Een heerlijk caledonian cream recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: Een Engels kookboek, uitgegeven door gezamenlijke Engelse melkfabrieken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Caledonian Cream te bereiden

Meng de marmelade, de suiker, de Drambuie en het citroensap door elkaar.
Klop de slagroom stijf. (Eventueel kan dit beide vooraf gebeuren.)
Spatel alles door elkaar, vul de dessertcoupes of –schaaltjes met het mengsel en dien deze onmiddellijk daarna op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ben

Ben zegt:
drambuie is whisky-likeur, zoet en erg lekker.
marijke

marijke zegt:
Hallo, Ik wil graag even vragen wat "drambuie"is. groetjes, Marijke.
femke

femke zegt:
ja zo kun je de straatstenen wel lekker maken;):p