KookJij

Cajun Crumble Fish

Een heerlijk cajun crumble fish recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: kookknipsels (recept uit het zuiden van de VS)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cajun Crumble Fish te bereiden

Gril voorverwarmen (hoogste stand).
Bonen en maïs goed uit laten lekken (overgebleven bonen en maïs: zie info).
De vis in blokjes verdelen en met de cajunkruiden bestrooien.
De boter/margarine in het koekenpannetje laten smelten (niet te bruin laten worden) en hierin de gekruide vis samen met de kidneybonen en de maïs en de appel op laag vuur ongeveer 10 minuten zachtjes verwarmen.
Meng ondertussen het paneermeel met 0,5 tl cajunkruiden en wat zout en peper.
Het vismengsel overdoen in de ingevette ovenschaal, bestrooien met het paneermengsel en 1 el boter/margarine in vlokjes erover verdelen.
Schuif de schotel onder de gril zodat het verwarmd wordt en het paneermeel lichtbruin is geroosterd.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Zelf hou ik van wat kruidiger, dus gebruik ik iets meer cajunkruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fabita

fabita zegt:
Dank je wel Els.Ik zal zeker doorgaan.Ik vind dit een leuke site en ook aardige leden die vaak reageren.Gr.:)
Els

Els zegt:
Goed recept, zeker het proberen waard. Succes verder met je recepten;)