Recept
« Terug naar recepten
Broodje kip
PT25M
Broodje kip
Een heerlijk broodje kip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje kip te bereiden
1. Bak de kipreepjes in 4 à 5 minuten gaar en goudbruin in de hete olie. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Doe er de uiringen bij. Roerbak nog een paar minuten.
2. Verdeel het brood in 4 punten. Zet het 5 minuten in de oven op 200°C. Klop de room lobbig en meng met de yoghurt en de oregano. Kruid naar smaak met peper en zout.
3. Snij de broodpunten open. Bestrijk de onderste helft met wat dressing. Vul met kipreepjes en groenten. Serveer meteen.
2. Verdeel het brood in 4 punten. Zet het 5 minuten in de oven op 200°C. Klop de room lobbig en meng met de yoghurt en de oregano. Kruid naar smaak met peper en zout.
3. Snij de broodpunten open. Bestrijk de onderste helft met wat dressing. Vul met kipreepjes en groenten. Serveer meteen.
Anna zegt:
Ik heb het zout bij de ingrdienten geplaatst.
Groetjes,
Anna.
KookJij.