KookJij

Recept voor Borrelhapje met roomkaas en gerookte zalm

Een heerlijk borrelhapje met roomkaas en gerookte zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Meng de roomkaas en de room tot een gladde massa, spatel er de vers geknipte bieslook en dille door. Per het teentje knoflook erboven uit, of snijd het lente-uitje (=stengelui) in flinterdunne ringetjes. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
Bereid de pannenkoeken volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel het kaasmengsel over de pannenkoek en beleg ze met plakjes gerookte zalm.
Serveren
Rol de pannenkoeken op en snijd ze in stukjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

AnnikaT

AnnikaT zegt:
Ik heb ze laatst gemaakt en de helft van de roomkaas tomatenpuree in geroerd, en de andere helft een deelblokje spinazie. Dan om en om rose/groen op een schaal gelegd, leuk voor het oog! Ook gebruik ik soms een goede hamsoort i.p.v. zalm.
roos57

roos57 zegt:
:p hij was heerlijk :p
Simon

Simon zegt:
Super lekker,
kan een spatje citroen door:p:p
jolangel

jolangel zegt:
Deze was ook heerlijk en eten we vandaag nog een keer, een aanrader:):p
dorothy

dorothy zegt:
heeft het gesmaakt?:p
jolangel

jolangel zegt:
Deze ga ik morgen maken, maar dan met wraps ,bedankt:p;)
Thea

Thea zegt:
Dit ziet er heerlijk uit.
Mijn zoontje is a.s zondag jarig. Ik ga dit zeker maken:)
jeanine

jeanine zegt:
beste reacties krijg je door er wat sla zoals rucola in mee te rollen zo kun je ze inderdaad van te voren maken en vlak voor serveren pas te snijden.rucola geeft een wat nootachtige smaak af.
babs

babs zegt:
ook lekker is dit met wraps :D koud of warm maakt niet uit :D
Hilke

Hilke zegt:
Ik denk dat het warm ook wel lekker zal zijn!
Ik heb het eens met zoete pannekoeken gemaakt ook en het was echt lekker. Die zoet-zout combinatie was goed!
Monique

Monique zegt:
Ik denk dat het gerecht zich beter laat bewerken als de pannekoeken koud zijn.
erna

erna zegt:
Moeten de pannekoeken koud worden alvoor ze op te rollen?
marian3

marian3 zegt:
ze zijn heerlijk
Monique

Monique zegt:
Als ze in de koelkast bewaard worden is dat geen probleem.
Anne

Anne zegt:
Zou je het ook een dag vóór gebruik kunnen klaarmaken met wraps?