Recept
« Terug naar recepten
Bordje speciaal met een surprise
PT30M
Bordje speciaal met een surprise
Een heerlijk bordje speciaal met een surprise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bordje speciaal met een surprise te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden, beetgaar koken en afgieten.
Witloof in ringen snijden.
Kabeljauw in twee mooie gelijke stukken verdelen en kruiden met de viskruiden.
Neem twee vellen alu folie beleg met de vis vervolgens het witloof gekruid en aardappelen. Een beetje olijfolie en witte wijn erop, vouw lichtjes toe. Zet in een voorverwarmde oven van 200 gr en bak deze +/- 20 min.
Tomaten in schijven snijden op bord dresseren, kruiden met peper en zout, even in de oven.
Dresseer het pakketje surprise op bord en werk af met gesneden rucola.
Witloof in ringen snijden.
Kabeljauw in twee mooie gelijke stukken verdelen en kruiden met de viskruiden.
Neem twee vellen alu folie beleg met de vis vervolgens het witloof gekruid en aardappelen. Een beetje olijfolie en witte wijn erop, vouw lichtjes toe. Zet in een voorverwarmde oven van 200 gr en bak deze +/- 20 min.
Tomaten in schijven snijden op bord dresseren, kruiden met peper en zout, even in de oven.
Dresseer het pakketje surprise op bord en werk af met gesneden rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: