KookJij

Bordje speciaal met een surprise

Een heerlijk bordje speciaal met een surprise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bordje speciaal met een surprise te bereiden

Aardappelen in blokjes snijden, beetgaar koken en afgieten.
Witloof in ringen snijden.
Kabeljauw in twee mooie gelijke stukken verdelen en kruiden met de viskruiden.
Neem twee vellen alu folie beleg met de vis vervolgens het witloof gekruid en aardappelen. Een beetje olijfolie en witte wijn erop, vouw lichtjes toe. Zet in een voorverwarmde oven van 200 gr en bak deze +/- 20 min.
Tomaten in schijven snijden op bord dresseren, kruiden met peper en zout, even in de oven.
Dresseer het pakketje surprise op bord en werk af met gesneden rucola.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Ja Gea, kokkie is wel ok maar toppie is een ander paar mouwen :);):p
gea

gea zegt:
Mmmmmmmmmmmmmmmm.....zo te zien en lezen alweer helemaal toppie het kokkie;););)