KookJij

Recept voor Bloemkool met ham en kerrie

Lekkere variatie !!
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Verhit de boter en fruit hierin de fijngesnipperde ui.
  2. Voeg hamblokjes toe en in grove stukken gesneden ontvelde en ontpitte tomaat.
  3. Voeg kerriepoeder toe en de bloemkoolroosjes.
  4. Laat het geheel onder deksel 7 minuten stoven, af en toe roeren.
  5. Dien op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Ik heb ergens ook nog zo'n recept, maar dan in de oven, dus met kaas erboven.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Kijk dit lijkt me wel wat ;-) Niet zo' hele grote fan van bloementjeskool, maar dit recept ga ik zeker eens proberen! Misschien nog een toefje sambal, wat geraspte kaas.... jammie!!