KookJij

Bloemkool met gehaktsaus

Moet niet altijd bloemkool met worst zijn.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool met gehaktsaus te bereiden

  1. Verdeel de bloemkool in roosjes en stoom deze gedurende 25 minuten.
  2. Verhit de boter, fruit hierin de gesnipperde ui samen met de kerriepoeder.
  3. Voeg gehakt toe en bak het los.
  4. Voeg bloem en tomatenpuree toe, meng het geheel.
  5. Voeg bouillon toe, roer  room door de saus, breng op smaak met peper en zout.
  6. Garneer de bloemkool met gehakte peterselie en dien op, overgoten met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst