Het is een eenvoudig bladerdeegreceptje, wij vinden het heerlijk smaken.
En het is zo gemaakt.
Recept
« Terug naar recepten
Bladerhapje
PT30M
Bladerhapje
Een heerlijk bladerhapje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
geertje oppel swier
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerhapje te bereiden
Bladerdeeg uit de diepvries,ontdooi ze op tijd.
Leg ze op het aanrecht of grote snijplank, rol ze uit
met een deegroller tot een vrij grote niet al te dunne lap.
Strooi onder het bladerdeeg wat bloem, rol hem verder uit, maak vierkantjes in de vorm van een klein broodje.
Vul de ene helft er van met kaas, spekjes en champignons, de andere helft sla je er over heen.
Je dicht ze met geklutste ei met water.
Doe ze in oven op 200°C 25 minuten
Leg ze op het aanrecht of grote snijplank, rol ze uit
met een deegroller tot een vrij grote niet al te dunne lap.
Strooi onder het bladerdeeg wat bloem, rol hem verder uit, maak vierkantjes in de vorm van een klein broodje.
Vul de ene helft er van met kaas, spekjes en champignons, de andere helft sla je er over heen.
Je dicht ze met geklutste ei met water.
Doe ze in oven op 200°C 25 minuten
Mijn kookverhaal (geertje oppel swier)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tantemien zegt:
bladerdeeg wel bij de
benodigdheden, gezet,
de tomaten moeten er inderdaad ook bij, dat was ik vergeten te vermelden, daarvoor mijn
excuses.
ik hoop alles zo op de
goede plaats valt.:p
bametz-saffrie zegt:
Spekjes,kaas en wat ui-ringetjes...en je hebt wéér een variatie:p:D
beertje36 zegt:
tantemien zegt:
de spekjes zou ik wel weg
willen laten, maar aardbeien-jam op kaasplakjes, dat zou ik dan voor mijn overige familieleden willen doen.
Die andere suggestie, van
kaas en uiringetjes, heerlijk...:p