KookJij

Recept voor Biefstuk met bonensalade, buffel mozarella en parmezaanse kaas

Dit heerlijk gerecht heb ik laatst gemaakt voor mijn familie en ze vonden het allemaal erg lekker.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Meng de olijfolie met tijm of rozemarijn.
  2. Bestrooi de biefstuk met zout en peper en wrijf het vlees in met de tijm/rozemarijnolie.
  3. Kook de sperziebonen gaar.
  4. Spoel ze met koud water af en laat afkoelen en uit lekken.
  1. Rooster de biefstuk circa 2 minuten per kant op de barbeque.
  2. Meng de rucola met de radiccio en verdeel de sperziebonen met tomaatjes en rode ui erover.
  3. Pluk de bollen mozarella en verdeeld dit over de salade.
  4. Meng knoflook met olijfolie extra vergine, balsamicoazijn, zout en peper.
  5. Snijd de biefstuk in plakken en leg het vlees op de salade.
  6. Besprenkel met de balsamicodressing en verdeel de parmezaansekaas over de salade.

Mijn kookverhaal (marcel knol)

Je kan bij dit recept ook nog een Spaanse pepertje toevoegen en eventueel sugarsnaps.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst