De basis van dit recept vond ik in diverse recepten op internet.
Toen ik bezig was om dit recept te bereiden, vroeg ik me af welke groenten zal ik erbij serveren?
Hoe kan ik witvis naast lekker ook hartig maken ? 
Heb er dus een eigen draai aangegeven met als resultaat een lekkere pittige saus incl. groenten en een extra bite.
Met " witvis " bedoel ik kabeljauw, koolvis, schol, tong en zoetwatervissen zoals pangasius, panga, nijlbaars, etc.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Bali Ikan Speciaal
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bali Ikan Speciaal
Deze Bali Ikan is een heerlijk visgerecht die speciaal en "anders" is door o.a. de witte boontjes, de lekkere spekjes en een verrukkelijke saus.
            
            
					
									Recept van:
									Gerrie Peters
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Indonesie
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bali Ikan Speciaal te bereiden
Indien de uien niet meer glazig zijn de ketjap, manis en asin, tomatenpuree, witte boontjes en wat citroensap toevoegen.
Maak de saus op de gewenste dikte met wat water.
Serveer het over gebakken witvis of doe de stukjes vis in de saus om te garen.
                    