Recept
« Terug naar recepten
Bagel met kiwi en Zwitserse kaas
PT15M
Bagel met kiwi en Zwitserse kaas
Een heerlijk bagel met kiwi en zwitserse kaas recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bagel met kiwi en Zwitserse kaas te bereiden
Spoel de andijvieblaadjes en zwier ze droog. Schil de kiwi’s en snij ze in plakjes.
Roer de honing los met de mosterd, kruid met peper en zout.
Halveer de bagels horizontaal. Bestrijk de onderste helft met het honing-mosterdmengsel. Beleg met andijvieblaadjes, kaas en kiwiplakjes. Serveer.
Roer de honing los met de mosterd, kruid met peper en zout.
Halveer de bagels horizontaal. Bestrijk de onderste helft met het honing-mosterdmengsel. Beleg met andijvieblaadjes, kaas en kiwiplakjes. Serveer.