KookJij

Bachamelsaus

Een heerlijk bachamelsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bachamelsaus te bereiden

Laat de boter smelten en meng dit met de bloem.Laat dit mengsel 1 min.zachtjes bakken.Voeg in 1 keer de melk toe.Blijf roeren tot alle klontjes verdwenen zijn en de saus kookt.Voeg naar smaak nootmuskaat,peper en zout toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Joop

Joop zegt:
Zal wel Béchamelsaus zijn.