KookJij

Aspergesalade met Hollandse garnalen

Een frisse en heerlijke lente salade voor op een broodje of voor op een toastje bij de borrel. In dit recept wordt gebruikt gemaakt van typische Hollandse producten zoals de asperges en de Hollandse garnalen. Houd je niet van garnalen? Vervang deze dan door reepjes gekookte ham of gerookte kip.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Leuke Recepten: in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aspergesalade met Hollandse garnalen te bereiden

  1. Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten. Laat deze goed schrikken en pel ze. Snijd de asperges in kleine stukjes en kook deze in gezouten water in 8 minuten gaar. Voeg halverwege de kooktijd de doperwten toe en kook mee.
  2. Hak de dille en voeg samen met de yoghurt, mayonaise, Hollandse garnalen en peper en zout. Snijd de eieren in kleine stukjes en voeg eraan toe. Giet de asperges en doperwten af en meng met het garnalen mengsel.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Lekker op een (stok)broodje een cracker of een toastje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst