KookJij

Aspergesalade met gevulde tong

Een heerlijk aspergesalade met gevulde tong recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aspergesalade met gevulde tong te bereiden

Begin met de saus. Sla hiervoor de slagroom halfstijf. Breng op smaak gemaakt met peper, zout, dille, pernod en citroensap.
Bereiding:
Kook de asperges en peultjes beetgaar.
Was de visfilets en dep ze droog met keukenpapier. Beleg de tongfilet met spinazie en rol iedere filet op met een stukje zalm. Zet de visrolletjes vast met een cocktailprikker. Leg op ieder rolletje een klontje boter. Stoom de vis boven de visbouillon circa 7 minuten, zodat de vis nog niet helemaal gaar is. Snijd de kopjes van de asperges en snijd de stelen in de lengte bijna tot het einde door.
Serveren:
Drapeer de salade zodanig dat de aspergepunten, met de ingesneden stelen, de peultjes de bladeren en de doorgesneden tongrolletjes de bloemen van een plantje vormen.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst