KookJij

Antipasta con salmone

Een heerlijk antipasta con salmone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Costa
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Antipasta con salmone te bereiden

De avond voordien: belangrijk, want anders blijft de créme te vloeibaar knijp je de citroen uit en mengt het citroensap met de zure room. Laat het mengsel in de koelkast staan en dek af met keukenfolie. De dag zelf was en schil je de appels. Snijd ze in juliennestaafjes, niet in blokjes. Doe ze bij de room. Kruid met peper en zout en zet in de koelkast. Bekleed schaaltjes of koffiekopjes met de sneetjes gerookte zalm. Vul ze met het appelmengsel. Dek af met de overgeslagen sneetjes zalm en zet in de koelkast. Een uur voor het opdienen, draai je de vormpjes om op een bord en versiert naar keuze: met schijfjes citroen, bieslook en kerstomaatjes. Dien fris op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

spainkok

spainkok zegt:
Interessant recept:D