KookJij

Aardappelsla met een Belgisch tintje

Een heerlijk aardappelsla met een belgisch tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsla met een Belgisch tintje te bereiden

Kook de aardappelen in licht gezouten water met een scheutje azijn beetgaar.
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Eike grof snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Meng de ingredienten allemaal samen en kruid met de peper en zout en evenzeer met de olie van de tomaatjes.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst