KookJij

Aardappelsla in het putje van de herfst

Een heerlijk aardappelsla in het putje van de herfst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsla in het putje van de herfst te bereiden

Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken in licht gezouten water met een scheutje azijn. Laat goed afkoelen.
Eike fijn hakken.
Paprika's in fijne blokjes snijden evenzeer de sjalotjes.
Look door de lookperser doen.
Appel in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Meng al de ingredienten samen met de dressing en kruid naar smaak.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst