Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2010. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelsla de Troubadour
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelsla de Troubadour
Een heerlijk aardappelsla de troubadour recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelsla de Troubadour te bereiden
  Ajuinpijpjes grof snijden.
Wortelen in schijven snijden.
Porei in ringen snijden.
Kook de aardappelen beetgaar giet af.
Bak het spek krokant aan met een beetje boter.
Voeg de gesneden groenten toe en kruid goed af.
Als de groenten beetgaar zijn de aardappelen even mee opbakken.
Kaasblokjes erover verdelen en even onder de grill.
										Wortelen in schijven snijden.
Porei in ringen snijden.
Kook de aardappelen beetgaar giet af.
Bak het spek krokant aan met een beetje boter.
Voeg de gesneden groenten toe en kruid goed af.
Als de groenten beetgaar zijn de aardappelen even mee opbakken.
Kaasblokjes erover verdelen en even onder de grill.
                    