KookJij

Aardappelsalade met ei-citroendressing

Een heerlijk aardappelsalade met ei-citroendressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Salades
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelsalade met ei-citroendressing te bereiden

1. Schrap de aardappelen, doe ze in een pan koud water en breng dat aan de kook. Voeg zout toe en kook de aardappelen zachtjes in 15 minuten gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen. Snijd de aardappelen in stukken, strooi er zout en peper over en schep de fijngehakte ui erdoor.
2. Pel het hardgekookte ei en rasp het boven een kom, voeg dan de mayonaise toe. Meng knoflook, citroenschil en –sap in een kommetje en roer dit mengsel dan voorzichtig door de mayonaise.
3. Schep het mayonaisemengsel zorgvuldig door de aardappelen en roer dan de fijngehakte peterselie erdoor. Garneer de salade met verse peterselie en serveer hem warm of koud.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sana

sana zegt:
ik vind het gruleijk heel lekker heb ik zelf probeert,het was Awesome :)
diny

diny zegt:
Heerlijk.