KookJij

Recept voor Aardappelpuree voor bij de vis

Een heerlijk aardappelpuree voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water giet af en pureer.
Rode ajuin fijn snijden.
Veldsla grof snijden.
Ajuin in olijfolie beetgaar wokken op het laatste de veldsla toevoegen even opschudden en uit de pan halen.
Voeg deze bij de puree en meng goed met de boursin en viskruiden.
Serveer zeer warm bij alle vissoorten.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst