KookJij

Recept voor Aardappelpuree met grijze garnalen en zijn garnituren

Een heerlijk aardappelpuree met grijze garnalen en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Aardappelen koken, afgieten en pureren met room, olijfolie, ei, zout, muskaatnoot en peper.
Voeg als laatste de fijn gesneden lenteui evenzeer de fijn gesneden tomaat toe. Garnalen erbij en goed mengen.
Garneer af naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze puree werd geserveerd bij vis en een fris lente slaatje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo allemaal , Enilorac een luxe voor mij een privé secretaresse te hebben .En inderdaad een eitje vers van de pers is niet naar de winkel gaan maar naar het kippenhok .
@robmar , een goed idee van jou !!!
@ beary even kijken bij de bereiding dan vind je het ei vast en zeker wel terug .Groetjes van ons 3 :);):p
robmar

robmar zegt:
Een zacht gekookt of een gepocheerd eitje, als garnituur, is bij dit gerecht niet alleen mooi maar ook zeer lekker.
joep

joep zegt:
Een eike is het lekkerst als het een dag oud is! Althans dat is mijn smaak.
beary

beary zegt:
Enilorac, Bedankt, ik vermoede wel dat het een ei zou zijn maar dat vers van de pers zette mij op de verkeerde voet.
En daarbij kwam in het recept verder geen ei voorbij dacht ik....
Beary:)
enilorac

enilorac zegt:
@Beary: dit mag ik vast wel van Hilde beantwoorden:
"een eike vers van de pers" is gewoon een ei, het liefst zo vers mogelijk! Niet iedereen kan ze zo onder de kip vandaan plukken, maar vers is hier gewoon het lekkerste ;)
beary

beary zegt:
Wat is in hemels naam
"eike vers van de pers"????????????