KookJij

Aardappelgerecht pittig gekruid

Een heerlijk aardappelgerecht pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelgerecht pittig gekruid te bereiden

Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren.
Look zeer fijn snijden , evenzeer de ajuin en het pepertje ontdaan van de zaadjes.
Witloof in fijne ringen snijden.
Stoof deze samen met de ajuin, look en pepertje even aan.
Meng dit onder de puree samen met het eike en peterselie en kruid af naar smaak.
Dit alles in een beboterde vuurvaste schotel bestrooi met kaas en chapelure vervolgens wat boter erover.
Zet onder de grill voor een mooi korstje.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst