Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelen met peterselie look en kaas
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelen met peterselie look en kaas
Een heerlijk aardappelen met peterselie look en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelen met peterselie look en kaas te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar . Giet af en kruid met peper en zout  , voeg peterselie toe en de gemalen kaas. Dit even voorzichtig mengen en zeer warm serveren. 
Kan geserveerd worden bij vlees of vis.
									Kan geserveerd worden bij vlees of vis.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									enilorac zegt:
Dat lijkt me niet zo moeilijk: Knoflookpoeder . . . Overal verkrijgbaar . . Eet smakelijk :), groetjes, Caroline
 
                    
 
					

derbyke zegt: