KookJij

Aardappelen met een fris kleurtje

Een heerlijk aardappelen met een fris kleurtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen met een fris kleurtje te bereiden

Aardappelen schillen en wassen.3 aardappels halveren en uithollen.Kook deze beetgaar in licht gezouten water(warm houden).Wortelen kuissen en in kleine blokjes snijden kook dit met de overschot van de aardappelen met een beetje zout en suiker gaar.Afgieten en pureren met fijn gesneden bieslook,pezo,muskaatnoot en een beetje boter.Spuit nu de uitgeholde aardappelen op met de puree.Even onder de grill.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Franeke,proberen waard en niet veel werk.Veras je vrienden maar,laat ook maar weten of het in de smaak viel.Groetjes Derbyke&Hilde;)
franeke

franeke zegt:
oh... een goed ideetje wanneer er vrienden op bezoek komen !!!!:D
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Addie & Anja bedankt voor de reactie,tss haakjes Anja je kunt het zeker zonder wortel presenteren maar naar mijn mening hebt je wel geen kleur combinatie meer en ik hou meestal van kleuren op het bord.Maar ja ieder zijn goesting probeer maar eens met spinazie of rode kool.vriendelijke groeten,Derbyke&Hilde;)
atijdemanmilani

atijdemanmilani zegt:
Hallo Hilde,ik bedacht mij ineens dat je het ook heel leuk zonder wortel kunt presenteren.Maar !!een heel leuk idee..gr.anja..
addie

addie zegt:
Ziet er erg feestelijk uit. Ga het zeker een keer proberen. Bedankt.
Addie.
enilorac

enilorac zegt:
Zo wordt aardappelen eten leuk :). Goed gevonden, Hilde.
Groetjes, Caroline