KookJij

Aardappelen : de zigeuner

Een heerlijk aardappelen : de zigeuner recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen : de zigeuner te bereiden

Aardappelen in vier verdelen en beetgaar koken (houd deze warm )
Tomaten in partjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Ajuin in halveren en in ringen snijden.
Porei in sliertjes snijden.
Bak de champignons , ajuin en groen van de prei aan in boter , kruiden en als laatste de aardappelen en tomaat toevoegen , warm goed op .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo lipstick , voor de nederlanders is het soms wel verwarrend de vlaamse taal ajuin is blijkbaar ui .Porei is blijkbaar prei .Groetjes van ons 3 :);):p
lipstick

lipstick zegt:
wat is ajuin en porei:o