KookJij

Recept voor Aardappel in schil met ajuin ringen en pikante gorgonzola

Een heerlijk aardappel in schil met ajuin ringen en pikante gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Kook de aardappelen in schil zo goed als gaar in gezouten water. Giet af. Snij ze in de lengte.
Strijk een vuurvaste schotel in met zowel boter als olijfolie.
Leg de aardappellen in de schotel, kruid goed en verdeel de ajuin in ringen gesneden erover vervolgens de gorgonzola in blokjes gesneden. Besprenkel nog eens met olijfolie.
Zet dit ongeveer een tien tal minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dank je beccie dat doet me echt plezier dat het gesmaakt heeft .Eenvoudig met een apart smaakje . Groetjes van ons 3 :);):p
beccie

beccie zegt:
Heb vanavond de aardappels gemaakt, heerlijk, echt een top recept! :D
derbyke

derbyke zegt:
Bores je boft met zo'n baasje een dikke poot en knuffel voor je eerste verjaardag .
Hans denk aan zijn lijntje hé je zult sneller moeten likken .Maar hij is jarig dan verdient hij wel iets extra .Vanavond steppegras gemaakt en dan weten onze sloebers dat er een klein beetje in hun bakje terecht komt .Af en toe zondigen mag wel dat doen wij ook hé . Groetjes van ons 3 :);):p
hns

hns zegt:
Zal wel lukken, hou altijd erg van komkommer erdoor en champi's. Meestal van wat voorhanden is. Hans en grt :):) ps Bores is vandaag jarig, 1 e jaar. Hebben we gevierd met ijs, houdt hij zo van. Eten we samen 1 ijs, hij eet sneller dan ik.
derbyke

derbyke zegt:
Koud proberen waard .Groetjes van ons 3 :);):p
hns

hns zegt:
Lief receptje, lekker ook als bbq erbij, mischien koud. Hans:):)