KookJij

Aardappel- appelpuree

Een heerlijk aardappel- appelpuree recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Franse vriendin!
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappel- appelpuree te bereiden

Schil en kook de aardappelen. Schil de appels en snijd ze in partjes.
Karameliseer de appel in wat boter en suiker. Voeg de vanillestokjes en de steranijs toe. Pureer eerst de aardappelen grof met wat boter en melk. Voeg de appels toe en pureer deze samen tot een mooie puree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

maisonsalvard

maisonsalvard zegt:
Ik heb alleen de naam veranderd in Geitenkaas in sesamjasje...
gup60

gup60 zegt:
Je had ook een recept van gebakken geitenkaas gegeven, maar dat is ineens verdwenen en het leek me zo lekker. Wil je het nog een keer geven?

groet, Marjolijn