Persoonlijk profiel
« Terug naar gebruikersWilmie Willemse
Recepten:
1025
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
In mijn omgeving sta ik bekend als een echte Bourgondiër. Ik hou van eten; uit eten, zelf koken, praten en lezen over eten en ik ben recepten gaan schrijven om mijn kookkunsten met anderen te kunnen delen. Ik kook vaak uit de "losse pols" en ik vind het leuk om zelf dingen te bedenken en uit te proberen. Zo ontstaan vaak de lekkerste recepten. Ook haal ik ideeën uit mijn grote collectie kookboeken om er dan vervolgens mijn eigen draai aan te geven. Mijn grootste passie (na koken en eten) is reizen. Vaak kies ik mijn vakantie landen uit op de lokale keuken en doe ik daar weer inspiratie op voor nieuwe gerechten en recepten. De recepten die ik hier plaats zijn allemaal in eigen keuken gemaakt. Alles is dus al eens geproefd en goed bevonden want als ik iets doe dan doe ik het goed. Mijn streven is altijd om zoveel mogelijk zonder "pakjes en zakjes" te koken en zo gezond mogelijk zonder afbreuk te doen aan het "lekker" gehalte. In mijn recepten gebruik ik het liefst verse producten, groenten, kruiden enz. Deze pagina is voor mij een verzameling van recepten van mijn gerechten die ik gemaakt heb. Om ze zelf niet te vergeten en ook voor familie, vrienden, collega's en andere mensen die ze lekker vinden. Veel plezier ermee en groetjes van Wilmie.
Reageer op deze gebruiker
Reacties op deze gebruiker
Els Meeuwsen zegt:
Wilmie Willemse zegt:
Tot nu toe heb ik hier 2 pastasalades geplaatst; https://www.kookjij.nl/recepten/kleurrijke-pastasalade-met-gerookte-kip
en deze
https://www.kookjij.nl/recepten/pastasalade-tricolore
misschien is er iets van je gading bij en anders zullen er vast nog wel meer lekkere pastagerechten hier op kookjij staan. Groetjes van Wilmie en leuk om weer contact te hebben.
Elly Pronk zegt:
Groetjes, Elly
Wilmie Willemse zegt:
Groetjes van Wilmie.
Harry Löhr zegt:
Ook van mij een warm welkom en bedankt voor alle recepten welke je op de site aan het zetten bent!
Harry
KookJij
Wilmie Willemse zegt:
Groetjes van Wilmie.
Anna Koudys zegt:
Dank voor je leuke en lekkere recepten!
Ik merk om me heen dat mensen steeds minder gebruik gaan maken van ‘pakjes en zakjes’ ook vanwege het hoge zoutgehalte, terwijl je de maaltijd zo lekker op smaak kan brengen met allerhande kruiden.
Een leuk weetje; Kookjij is ooit ontstaan omdat de los slingerende briefjes met de lekkere recepten altijd zoek raakten ;-)
Hartelijke groet,
Anna
KookJij.
Els Meeuwsen zegt: