KookJij

Persoonlijk profiel

« Terug naar gebruikers

Wilmie Willemse


Recepten: 762

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

In mijn omgeving sta ik bekend als een echte Bourgondiër. Ik hou van eten; uit eten, zelf koken, praten en lezen over eten en ik ben recepten gaan schrijven om mijn kookkunsten met anderen te kunnen delen. Ik kook vaak uit de "losse pols" en ik vind het leuk om zelf dingen te bedenken en uit te proberen. Zo ontstaan vaak de lekkerste recepten. Ook haal ik ideeën uit mijn grote collectie kookboeken om er dan vervolgens mijn eigen draai aan te geven. Mijn grootste passie (na koken en eten) is reizen. Vaak kies ik mijn vakantie landen uit op de lokale keuken en doe ik daar weer inspiratie op voor nieuwe gerechten en recepten. De recepten die ik hier plaats zijn allemaal in eigen keuken gemaakt. Alles is dus al eens geproefd en goed bevonden want als ik iets doe dan doe ik het goed. Mijn streven is altijd om zoveel mogelijk zonder "pakjes en zakjes" te koken en zo gezond mogelijk zonder afbreuk te doen aan het "lekker" gehalte. In mijn recepten gebruik ik het liefst verse producten, groenten, kruiden enz. Deze pagina is voor mij een verzameling van recepten van mijn gerechten die ik gemaakt heb. Om ze zelf niet te vergeten en ook voor familie, vrienden, collega's en andere mensen die ze lekker vinden. Veel plezier ermee en groetjes van Wilmie.

Reageer op deze gebruiker

Uw bericht mag nog tekens bevatten

Reacties op deze gebruiker

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Hoi Wilmie, ook de beste wensen voor jou en gezin. Maar ik had de reactie verkeerd gezet. Het was een recept van Hilde, maar van jou komen er binnenkort ook op tafel. Ikzelf ben een beetje uitgeput met recepten te plaatsen ben er te moe voor.Misschien ook de leeftijd die gaat meespelen. Maar wie weet gaat het nog wel komen want koken vind ik nog steeds leuk om te doen ondanks dat het voor 2 personen is. Groetje Els
Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Gisteren gemaakt en wat was het weer heerlijk. Wij zijn met z'n tweeen maar ik neem altijd meer vlees zodat je het lekkerder kun braden en stoven. Dus heb ik vandaag heerlijke rosbief op mijn brood. Groetjes Els
Buppie Zorn

Buppie Zorn zegt:
Hoi Wilmie! O wat ben ik blij de smulwebbers hier terug te vinden! Geweldig!
Wilmie Willemse

Wilmie Willemse zegt:
Hoi Elly, ik had je nog een berichtje gestuurd op SW, maar nu op alles weg is kun je dat ook niet meer lezen. Gelukkig dat je me weer gevonden hebt.
Tot nu toe heb ik hier 2 pastasalades geplaatst; https://www.kookjij.nl/recepten/kleurrijke-pastasalade-met-gerookte-kip
en deze
https://www.kookjij.nl/recepten/pastasalade-tricolore
misschien is er iets van je gading bij en anders zullen er vast nog wel meer lekkere pastagerechten hier op kookjij staan. Groetjes van Wilmie en leuk om weer contact te hebben.
Elly Pronk

Elly Pronk zegt:
Hoi Wilmie, ik ben blij dat ik je weer gevonden heb. Smulweb is helemaal niet meer bereikbaar en ik wist de naam van deze site niet meer. Maar ik heb je weer gevonden. Nu ga ik op zoek naar een lekker pasta gerecht; het liefst een koude.
Groetjes, Elly
Wilmie Willemse

Wilmie Willemse zegt:
Dankjewel Harry, fijn dat hier zulke enthousiaste mensen zijn.
Groetjes van Wilmie.
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Hi Wilmie,

Ook van mij een warm welkom en bedankt voor alle recepten welke je op de site aan het zetten bent!

Harry
KookJij
Wilmie Willemse

Wilmie Willemse zegt:
Hoi Anna, wat fijn zo'n warm welkom. Ik was voorheen actief op Smulweb maar nu die gaan verdwijnen en Jumbo het heft in handen heeft genomen en straks alles laat verdwijnen heb ik gezocht naar een goede plek om mijn recepten te kunnen plaatsen. Deze site kwam bij mij als beste uit de bus. Ik hoop hier een waardevolle bijdrage te kunnen leveren en dat mijn recepten een toegevoegde waarde zijn.
Groetjes van Wilmie.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Wat een leuk verhaal!
Dank voor je leuke en lekkere recepten!
Ik merk om me heen dat mensen steeds minder gebruik gaan maken van ‘pakjes en zakjes’ ook vanwege het hoge zoutgehalte, terwijl je de maaltijd zo lekker op smaak kan brengen met allerhande kruiden.
Een leuk weetje; Kookjij is ooit ontstaan omdat de los slingerende briefjes met de lekkere recepten altijd zoek raakten ;-)
Hartelijke groet,
Anna
KookJij.