-
Glazuur
Categorie: Gebak, Taarten
90 min
Glazuur wordt meestal gebruikt voor over gebakjes of cake. Het is vrij gemakkelijk te maken en kost niet veel tijd.
Ingredienten: •3-5 theelepel(s) water, afhankelijk van de dikte die je wenst voor je glazuur, •150 gram poedersuiker, •eventueel kleurstof.
-
Peren- amandeltaart
Categorie: Taarten, Warm
180 min
Ingredienten: DEEG, 100 g bloem, 50 g ijskoude boter, in blokjes, 40 g suiker, 1 ei, rasp van 1 citroen, VULLING, 100 g zachte boter + extra voor het invetten, 4 grote peren, sap van 1 citroen, 1 ei + 1 losgeklopte eidooier, 100 g kri...
-
Taartbodem
Categorie: Taarten, Gebak
30 min
Ingredienten: 250 gram eieren (5 stuks), 125 gram suiker, 125 gram bloem
-
After eight taart, met zachte choco-mintcreme
Categorie: Taarten, Koud
60 min
Ingredienten: pakje after eight, 900 gr slagroom, 5 eieren, 150 gr suiker, 3 zakje vanillesuiker, 200 gr bloem, 1/2 zakje bakpoeder, 1/2 el cacao, 1/2 eventueel versiering, zout, 3 zakje klopfix
-
Tacotaart
Categorie: Vlees, Taarten
60 min
Lekker voor de luie zondag of voor drukke dagen, je kan dit een dag op voorhand maken en opwarmen.
Als je ook het sap van de tomatenstukjes gebruikt kan je...
Ingredienten: 1 Pak deeg voor hartige taart., 400 Gr. gehakt., 6 Eieren., 1 Blik tomatenstukjes op sap., 1 Zakje tacokruiden., 2 Tenen knoflook., 1 Klein blikje mais., 2 Rode pepers., 1 Rode paprika., 2 Uien., Geraspte kaas naar keus.
-
Aardbeientaart
Categorie: Taarten
40 min
Ingredienten: Ingredienten voor de bodem:, 150 gr lange vingers,, 125 gr zachte roomboter,, 2 eetlepels pure chocolade vlokken., Ingredienten voor de vulling:, 750 gr aardbeien,, 8 blaadjes witte gelatine,, 600 gr roomkaas,, 250 gr vo...
-
Chocolade feesttaart
Categorie: Koud, Kerst, Oud & Nieuw, Taarten
120 min
Prachtige afsluiting van het kerstdiner deze chocolade feesttaart! Hij is overigens ook erg leuk voor oud en nieuw met een vuurwerkfontein of een aantal st...
Ingredienten: Boter, Pure chocolade (70% cacao), Olijfolie, Fijne kristalsuiker, Eieren, Zelfrijzend bakmeel, Cacaopoeder, Voor het chocolade-rijstlaagje, Pure chocolade (70% cacao) of melkchocolade, Boter, Vloeibare honing, Double cr...
-
Aardbeienmoussetaart
Categorie: Taarten
45 min
Ingredienten: 60 g boter, 1 cake (400 g), 10 Bastogne-koekjes, 4 blaadjes gelatine, 500 g aardbeien, 100 g fijne kristalsuiker, 1 el citroensap, 2,5 dl slagroom
-
De echte Weense Sachertorte
Categorie: Koud, Taarten
90 min
Ingredienten: 150 gr chocolade, 150 gr zachte boter, 100 gr poedersuiker, 6 eierdooiers, 6 eiwitten, 50 gr suiker, 150 gr meel, snufje zout, abrikozenjam, Extra voor het glazuur:, 200 gr pure chocolade, 20 gr boter, 40 gr poedersuik...
-
Hartige taart met champignons, paprika en spekjes
Categorie: Overig, Taarten
60 min
Aan het einde van de week maak ik vaak een hartige taart met wat ik nog in huis heb. Het heeft 2 voordelen; je hoeft niets weg te gooien en je hoeft ook g...
Ingredienten: 1 rol bladerdeeg of deeg voor hartige taart, 250 gram spekreepjes, 400 gram (witte) champignons, 1 (gele) paprika, 2 uien, 2 grote eieren (of 3 kleine), 125 ml melk, 100 gram geraspte oude kaas, zwarte peper (zout zit al...
-
Kruimeldeeg taart met pudding en peren
Categorie: Taarten
45 min
Ingredienten: - 1 rol kruimeldeeg, - 1 blik peren op siroop, - 1 zakje vanille pudding, - 1 gelatine blaadje
-
Koninklijke taart
Categorie: Taarten, Koningsdag
30 min
Een heerlijke taart om van te genieten, gemaakt met chocolade, koffie en lange vingers.
Ingredienten: 300 gram lange vingers, 200 gram pure chocolade, 2 deciliter koffie, 4 eieren, 125 gram boter, 125 gram poedersuiker, 5 gram suiker
-
Speculaastaart
Categorie: Sinterklaas, Taarten
90 min
Heerlijke speculaastaart, perfect voor gezellig pakjesavond en sinterklaasavond!
Ingredienten: 200 gram zelfrijzend bakmeel, 125 gram lichtbruine basterdsuiker, 1 volle eetlepel speculaaskruiden, 150 gram boter, 1 eetlepel melk, 1 zakje geschaafde amandelen, 200 gram gepelde amandelen, 200 gram witte basterdsuiker...
-
Progrestaart
Categorie: Taarten
120 min
Ingredienten: 6 eieren, 360 gr suiker, 6 el suiker, 1 1/2 l slagroom, nougatine, 100 gr pure chocolade
-
Monchou taart met bastognekoeken
Categorie: Taarten, Koud
30 min
Ingredienten: 250 ml slagroom, 1 zakje klopvast (klopfix), 200 g monchou, 200 g suiker, 1 blik kersen, 1 pak bastogne koeken
Recept: Gegrilde springbok steak met zijn garnituren
Recept: Spaghetti à la Sonja Bakker
Gebruiker: Petra Wiggers
Gebruiker: Petra Wiggers
Recept: Beenham met honing-mosterdglazuur uit de slowcooker
Recept: Kerrie soep
Recept: Kerrie soep
Recept: Yaki udon
Recept: Kerrierijst
Gebruiker: Els Meeuwsen
Recept: Romige gegratineerde gyros met champignons en paprika
Gebruiker: Els Meeuwsen
Recept: Pittige Indiase lamscurry
Recept: Provençaalse zalm
Recept: Peren- amandeltaart