KookJij

Zuppa di pesce

Een heerlijk zuppa di pesce recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zuppa di pesce te bereiden

Voorbereiding:
Alle vis schoonmaken, ontschubben, ingewanden en vinnen verwijderen.
Bereiding:
Zet een grote pan op het vuur doe de olijfolie erin en de knoflook en gezeefde tomaat erbij.
Aan de kook brengen en het vuur vervolgens laag zetten.
Visjes in de tomatensaus leggen.
Peper en peterselie erbij.
Proeven of er wat zout bij moet.
Met een deksel op de pan circa 10 min, op laag vuur laten pruttelen.
Over visborden of kommen verdelen en serveren met stevig brood dat met knoflook is ingewreven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Liske

Liske zegt:
Lijkt me heerlijk, Bert. Alleen... Zuppa di pesce klinkt niet echt Nederlands!