KookJij

Zeewolf in venkelroomsaus

Een heerlijk zeewolf in venkelroomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: xquich
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeewolf in venkelroomsaus te bereiden

De venkelknollen in 4 snijden en ze gaarkoken in licht gezouten water. Goed uitpersen en laten koud worden.
De dooiers van de hardgekookte eieren en de venkel in puree mixen, er al kloppend mosterd, kruiden en het sap van een halve citroen bijvoegen. Daarna de olijfolie bijvoegen zoals voor een mayonaise.
De room met pastis half opkloppen en vermengen met de saus. Eventueel bijkruiden. De vis gaar pocheren in een kruidige court-bouillon.





Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

manell

manell zegt:
wat bedoel je met pastis??