Recept
« Terug naar recepten
Zalmfilet met bladspinazie en tagliatelle
PT30M
Zalmfilet met bladspinazie en tagliatelle
Een heerlijk zalmfilet met bladspinazie en tagliatelle recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Aldi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalmfilet met bladspinazie en tagliatelle te bereiden
Ontdooi de zalmfilets en de spinazie. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook, voeg zeezout toe en kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en besprenkel met olijfolie. Verhit de boter in een pan. Kruid de zalmfilet met peper en zout en bak aan beide kanten gaar. Verhit de arachideolie in een diepe pan of pot. Bak de geperste look even aan, voeg de spinazie toe en stoof aan. Voeg eventueel wat room toe. Serveer op een verwarmd bord.