Recept
« Terug naar recepten
					
						Zalm met Tuinkruiden-Vinaigrette
						PT750M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Zalm met Tuinkruiden-Vinaigrette
Een heerlijk zalm met tuinkruiden-vinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 750 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
 - > Hapjes - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Familie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Zalm met Tuinkruiden-Vinaigrette te bereiden
   *Maak de vinaigrette van de azijn,olie,knoflook en kruiden,evt.
met de pulseer-knop op de blender
*Zout en peper ruim de vismoot en schuif hem de oven in met het vel naar boven op een stuk bakpapier in de braadslede.
Laat de moot 10-15 minuten garen in de oven
*Haal hem uit de oven en doe de moot in een bak waarin hij precies past.Stort de vinaigraitteover de vis en laat hem de nacht over staan (dwz 12 uur) in de koeling {1 x omdraaien}
										met de pulseer-knop op de blender
*Zout en peper ruim de vismoot en schuif hem de oven in met het vel naar boven op een stuk bakpapier in de braadslede.
Laat de moot 10-15 minuten garen in de oven
*Haal hem uit de oven en doe de moot in een bak waarin hij precies past.Stort de vinaigraitteover de vis en laat hem de nacht over staan (dwz 12 uur) in de koeling {1 x omdraaien}
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Lekker als snack of als hapje bij de salade.
									
                    