KookJij

Zalm in kruidenroom met kaviaar

Een heerlijk zalm in kruidenroom met kaviaar recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm in kruidenroom met kaviaar te bereiden

De zalmmoten met citroensap en in inwrijven met peper en zout
De ui in de koeken pan in boter laten smoren
Kruidenroom als volgt:
Slagroom los roeren en de wittewijn en maizena door roeren.
4 eetlepels kruiden er door:Cauennepeper, peper, zout, dille, basilicum.
En tot slot een flinke scheut cognac
De gemarineerde moten zalm in een magnetronschaal leggen en de roomsaus er oververdelen. In de machnetron garen met de deksel op de schaal.
500 watt op 100% 10 tot 12 minuten
600-650 watt op 60/75% 10 tot 12 minuten
700-750 Watt 60/75% 8 tot 10 minuten
Als de zalm gaar is op een verwarmde schaal leggen. De saus er over verdelen en een takje peterselie en wat kaviaar.
Serveren met zelfgemaakte aardappel puree en gestoomde broccoli

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

franeke

franeke zegt:
dit receptje staat genoteerd ...ik maak deze vast eens klaar...ziet eer lekker uit !!!!!!
;)