KookJij

Zalm amuse op lepel

Een heerlijk zalm amuse op lepel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm amuse op lepel te bereiden

Maal de gerookte zalm met de roomkaas in de blender fijn en voeg zout, peper en dille naar smaak toe.

Schep alles in een spuitzak en spuit een rozetje op elke lepel, garneer met een klein takje dille

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Addie

Addie zegt:
Fijn dat je van de hapjes hebt genoten, daar doen we het toch voor nietwaar.
Kookgroetjes, Addie.
Nel van Valkenburg.

Nel van Valkenburg. zegt:
Heerlijke hapjes heb genoten. Nel
Gerard

Gerard zegt:
Mmmmmmmmm...
Toos

Toos zegt:
He miel,
Hier een recept voor de 1ste kerstdag voor toos. Ik neem de amuselepels mee:)
Addie

Addie zegt:
Hallo Janine,
Gekookte kwarteleitjes met een stukje geroosterde paprika en kiemgroenten.
Kookgroet, Addie.
Janine

Janine zegt:
Hoi!
Dit ziet er erg lekker uit, ik ga het zeker proberen.
Maar wat zit er op die andere lepels?
Groetjes
Addie

Addie zegt:
Hallo Liske,
Bedankt voor je lieve compliment. Altijd leuk.
Ik ben niet alleen een zoetekauw hoor. Maar deze recepten presenteren zich vaak wat beter. De meeste zoete dingen maak ik voor een ander. Zo blijf je slank hihi.
Kookgroetjes, Addie.
liske

liske zegt:
Hoi Addie. Ik heb jouw recepten eens bekeken en ik vind jouw gebak echte kunstwerkjes! Volgens mij ben je wel een zoet-liefhebber! Ook de visrecepten zien er mooi uit en ik ga er zeker een paar uitproberen. Groetjes, Liske.