KookJij

Zacht romige geitenkaasspread met rode bietjes en pijnboompitjes

Deze rode bietenspread met geitenkaas heb ik gemaakt voor mijn leesvriendinnen afgelopen zaterdag. Viel erg in de smaak. Lekker op een stukje vers stokbrood
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zacht romige geitenkaasspread met rode bietjes en pijnboompitjes te bereiden

  1. Meng de geraspte rode bietjes met de zachte geitenkaas, bieslook of
    lenteui, knoflook, witte wijnazijn, honing, peper en zout. Dit kan heel goed in
    het bakje van je staafmixer of in een keukenmachine, maar ook gewoon met een vork.
  2. Proef of je èn de rode biet èn de geitenkaas nog lekker proeft.
  3. Garneer de spread met de geroosterde pijnboompitten.




Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker op stokbrood als borrelhapje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst