KookJij

Wortel-pastinaaksoep

Een heerlijk wortel-pastinaaksoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: janine bischops
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wortel-pastinaaksoep te bereiden

Schil de wortelen en de pastinaak en snijd in stukken.
Pel en snipper de ui.
Fruit de ui in de boter en voeg de wortelen en pastinaak toe.
Eventjes stoven.
Voeg de bouillon en de kruiden toe.
breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen.
Mixen en naar smaak kruiden.
Roer de room erdoor en bestrooi met verse koriander

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst