Recept
« Terug naar recepten
					
						Wildzwijnsham met mangochutney
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wildzwijnsham met mangochutney
Een heerlijk wildzwijnsham met mangochutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wildzwijnsham met mangochutney te bereiden
  Verwarm de oven voor op I8O°C. 
Bestrijk het filodeeg met de olie en bak het in 2-3 minuten in de oven goudbruin. Breek het deeg in stukken. Leg op elk bord een beetje sla, drapeer daarover wat plakjes wildzwijnsham.
Garneer met wat stukken filodeeg en leg wat mangochutney ernaast.
Bereiding mangochutney:
Houd 1 el mangoblokjes apart.
pureer de rest met de suiker, room en het water.
Roer de blokjes mango door de saus
  
									Bestrijk het filodeeg met de olie en bak het in 2-3 minuten in de oven goudbruin. Breek het deeg in stukken. Leg op elk bord een beetje sla, drapeer daarover wat plakjes wildzwijnsham.
Garneer met wat stukken filodeeg en leg wat mangochutney ernaast.
Bereiding mangochutney:
Houd 1 el mangoblokjes apart.
pureer de rest met de suiker, room en het water.
Roer de blokjes mango door de saus
                    