KookJij

Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette

Een heerlijk wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: lescopains
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette te bereiden

Schil de asperges en verdeel ze in kleien stukjes.
Schil de bospeentjes en snijd ze overlangs in dunne slierten.
Snijd de peultjes in schuine reepjes.
Maak beurre noisette. Dat is bij gematigde temperatuur verwarmde boter tot ze hazelnoot bruin wordt. Voeg er de grof gesneden uien aan toe en laat lichtjes bruinen. Zeef de boter.
Bak de aspergestukjes goudbruin in verse boter.
Verwarm de doperwten.
Roerbak de peultjes samen met de shiitake.
Verwarm de garnaaltjes in een beetje beurre noisette.
Verwarm de slierten bospeentjes in de gevogelte bouillon.
Bak de vis op de velkant.
Verwarm de beurre noisette.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst