Recept
« Terug naar recepten
					
						Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette
Een heerlijk wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									14 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									lescopains
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette te bereiden
Schil de asperges en verdeel ze in kleien stukjes. 
Schil de bospeentjes en snijd ze overlangs in dunne slierten.
Snijd de peultjes in schuine reepjes.
Maak beurre noisette. Dat is bij gematigde temperatuur verwarmde boter tot ze hazelnoot bruin wordt. Voeg er de grof gesneden uien aan toe en laat lichtjes bruinen. Zeef de boter.
Bak de aspergestukjes goudbruin in verse boter.
Verwarm de doperwten.
Roerbak de peultjes samen met de shiitake.
Verwarm de garnaaltjes in een beetje beurre noisette.
Verwarm de slierten bospeentjes in de gevogelte bouillon.
Bak de vis op de velkant.
Verwarm de beurre noisette.
 
									Schil de bospeentjes en snijd ze overlangs in dunne slierten.
Snijd de peultjes in schuine reepjes.
Maak beurre noisette. Dat is bij gematigde temperatuur verwarmde boter tot ze hazelnoot bruin wordt. Voeg er de grof gesneden uien aan toe en laat lichtjes bruinen. Zeef de boter.
Bak de aspergestukjes goudbruin in verse boter.
Verwarm de doperwten.
Roerbak de peultjes samen met de shiitake.
Verwarm de garnaaltjes in een beetje beurre noisette.
Verwarm de slierten bospeentjes in de gevogelte bouillon.
Bak de vis op de velkant.
Verwarm de beurre noisette.
 
                    





 
					