Recept
« Terug naar recepten
Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette
PT50M
Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette
Een heerlijk wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
14 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lescopains
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wilde zeeforel met garnaaltjes en beurre noisette te bereiden
Schil de asperges en verdeel ze in kleien stukjes.
Schil de bospeentjes en snijd ze overlangs in dunne slierten.
Snijd de peultjes in schuine reepjes.
Maak beurre noisette. Dat is bij gematigde temperatuur verwarmde boter tot ze hazelnoot bruin wordt. Voeg er de grof gesneden uien aan toe en laat lichtjes bruinen. Zeef de boter.
Bak de aspergestukjes goudbruin in verse boter.
Verwarm de doperwten.
Roerbak de peultjes samen met de shiitake.
Verwarm de garnaaltjes in een beetje beurre noisette.
Verwarm de slierten bospeentjes in de gevogelte bouillon.
Bak de vis op de velkant.
Verwarm de beurre noisette.
Schil de bospeentjes en snijd ze overlangs in dunne slierten.
Snijd de peultjes in schuine reepjes.
Maak beurre noisette. Dat is bij gematigde temperatuur verwarmde boter tot ze hazelnoot bruin wordt. Voeg er de grof gesneden uien aan toe en laat lichtjes bruinen. Zeef de boter.
Bak de aspergestukjes goudbruin in verse boter.
Verwarm de doperwten.
Roerbak de peultjes samen met de shiitake.
Verwarm de garnaaltjes in een beetje beurre noisette.
Verwarm de slierten bospeentjes in de gevogelte bouillon.
Bak de vis op de velkant.
Verwarm de beurre noisette.