KookJij

Wentelteefjes

Een heerlijk wentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1-2 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Gerecht
  2. > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie: veel kCal energie
? Gram eiwit
veel Gram vet
veel Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Rotterdam
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wentelteefjes te bereiden

Neem een diep bord, vul met melk, erbij ei-kaneelmix en roer weer. Leg een snee brood erin en laat goed vocht opnemen, eruit. Laat een klontje boter in een koekenpan smelten en bak het uitgelekte brood aan beide kanten bruinig. Leg op een bord te rusten en bak de volgende dito. Zet gewilde hoeveelheid op eettafel, leg snee op bord, besmeer boter en strooi er suiker op.

Mijn kookverhaal (Annemien )

Mijn oma heeft mij menig maal hiermee verrast als ik tussen de middag bij haar kwam eten. Zij heeft dit lang volgehouden, want ik heb altijd bij haar in de buurt op school gezeten. De wentelteefjes hebben mij nooit verveeld.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst